Success story Stichting ALS Nederland

Onze samenwerking met Stichting ALS Nederland is een mooi voorbeeld van wat er mogelijk is met een maatwerk veilingsite.

Stichting ALS Nederland heeft als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken en oplossing van de dodelijke zenuw/spierziekte ALS en de aanverwante ziektes PSMA en PLS. Hiervoor zijn zij geheel afhankelijk van donaties door bedrijven en particulieren die willen bijdragen aan dit mooie doel.

Om zo veel mogelijk hulp van deze doelgroep te kunnen accepteren vroeg Stichting ALS ons om een vast veilingplatform voor hen te maken. Het resultaat is een veilingsite waar donateurs het hele jaar door kunnen bieden op unieke items, ervaringen en diensten. Voor bedrijven en particulieren die op een andere manier willen helpen worden speciale veilingweken georganiseerd. Tijdens deze weken kunnen zij hun eigen items of diensten aanbieden op de veilingsite. De opbrengst van deze veilingen gaat volledig naar onderzoek naar ALS, PSMA en PLS.

Zo is deze website meer geworden dan een online veiling. Het is een platform waar iedereen die dat wil op een passende manier een steentje kan bijdragen.

Benieuwd naar de website? Of zelf een bijdrage leveren? De online veiling loopt het hele jaar, dus neem vooral een kijkje 👉 https://www.alsveiling.nl/